Erasmus Yabancı Dil Sınavı Başvurusu

12/02/2024 11:54:16 - 12/02/2024 11:54:16 - 2719 Okunma

Yazılı sınav başvuru tarihleri:

Başvuru başlangıç tarihi: 16 Şubat 2024 Saat: 08:30

Başvuru bitiş tarihi: 29 Şubat 2024 Saat: 17:30

Yazılı sınava başvuru şartı:

Kırklareli Üniversitesi’nde örgün öğretim kademelerinin herhangi birinde öğrenciliği devam eden tam zamanlı öğrenciler

Yazılı sınav başvurusu nasıl yapılır?

1. http://erasmusotomasyon.klu.edu.tr/login.php bağlantısından “Kullanıcı Girişi”ne tıklayınız.

2. E-posta adresi kısmına “@” işareti olmadan “Öğrenci Numaranızı” yazınız. Şifre kısmına şifrenizi yazınız. Şifrenizi hatırlamıyorsanız, şifrenizi sıfırlamak için: https://kluposta.klu.edu.tr/  bağlantısından şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

3. “Yabancı Dil Sınav Başvurusu” bağlantısına tıklayınız.

4. “Başvuru Yap” bağlantısına tıklayınız.

5. “Başvurunuz kaydedilmiştir.” ifadesini ekranda gördüğünüzde başvurunuz başarılı bir şekilde yapılmıştır.

Başvuru sistemi 29 Şubat 2024 tarihinde saat 17:30’da otomatik olarak kapanacağından dolayı, sonrasında başvuru yapmak mümkün olmayacaktır. Başvurunuzu son güne kalmadan tamamladığınızdan emin olunuz.

Yazılı sınav tarihi:

6 Mart 2024 Saat: 13:30 (Sınav Kayalı Kampüsü’nde yüz yüze yapılacak olup, sınav giriş yerleri daha sonra ilan edilecektir.)

YDS/YÖKDİL sınavlarından başarı kriterini sağlayan öğrencilerimiz var ise, 16 – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında sınav sonuçlarını pdf formatında 17:30'a kadar  erasmusogrenci@klu.edu.tr adresine göndermeleri önemle rica olunur. Bu öğrencilerimiz, yazılı sınavdan muaf tutulacak olup, sözlü sınava girmeleri zorunludur.

Yazılı sınavla ilgili detaylara ve başarı kriteri bilgilerine ulaşmak için "Yabancı Dil Sınavı - Genel Bilgi" sayfasındaki bilgileri dikkatlice okuyunuz.

Erasmus+ programındaki detaylı tarihler için Erasmus+ Seçim Takvimi'ni ve süreçler hakkında bilgi almak için Erasmus+ Adımları sayfasını incelemeniz önemle tavsiye olunur.

Sorularınız için erasmusogrenci@klu.edu.tr adresine e-mail gönderiniz.

Saygılarımızla,