Erasmus+ Yabancı Dil Yazılı Sınav Başvurusu

12/01/2023 14:20:36 - 26/01/2023 14:20:36 - 3211 Okunma

Yazılı sınav başvuru tarihleri:

Başvuru başlangıç tarihi: 18 Ocak 2023 Saat: 00:00

Başvuru bitiş tarihi: 1 Şubat 2023 Saat: 23:59

Yazılı sınava başvuru şartı:

Kırklareli Üniversitesi’nde örgün öğretim kademelerinin herhangi birinde öğrenciliği devam eden tam zamanlı öğrenciler

Yazılı sınav başvurusu nasıl yapılır?

1.         http://erasmusotomasyon.klu.edu.tr/login.php bağlantısından “Kullanıcı Girişi”ne tıklayınız.

2.         E-posta adresi kısmına “@” işareti olmadan “Öğrenci Numaranızı” yazınız. Şifre kısmına şifrenizi yazınız. Şifrenizi hatırlamıyorsanız, şifrenizi sıfırlamak için: https://kluposta.klu.edu.tr/  bağlantısından şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

3.         “Yabancı Dil Sınav Başvurusu” bağlantısına tıklayınız.

4.         “Başvuru Yap” bağlantısına tıklayınız.

5.         “Başvurunuz kaydedilmiştir.” ifadesini ekranda gördüğünüzde başvurunuz başarılı bir şekilde yapılmıştır.

Başvuru sistemi 1 Şubat 2023 tarihinde saat 23:59’da otomatik olarak kapanacağından dolayı, sonrasında başvuru yapmak mümkün olmayacaktır. Başvurunuzu son güne kalmadan tamamladığınızdan emin olunuz.

Yazılı sınav tarihi:

10 Şubat 2023 Saat: 15:00 (Sınav yüz yüze yapılacak olup, giriş yerleri daha sonra ilan edilecektir.)

YDS/YÖKDİL sınavlarından başarı kriterini sağlayan öğrencilerimiz var ise, 18 Ocak – 1 Şubat 2023 tarihleri arasında YDS/YÖKDİL sınav sonuçlarını pdf formatında kluerasmus@gmail.com adresine göndermeleri önemle rica olunur. Bu öğrencilerimiz, yazılı sınavdan muaf tutulacak olup, sözlü sınava girmeleri zorunludur.

Yazılı sınavla ilgili detaylara ve başarı kriteri bilgilerine ulaşmak için "Yabancı Dil Sınavı - Genel Bilgi" sayfasındaki bilgileri dikkatlice okuyunuz.

Erasmus+ programındaki detaylı tarihler için Erasmus+ Seçim Takvimi'ni ve süreçler hakkında bilgi almak için Erasmus+ Adımları sayfasını incelemeniz önemle tavsiye olunur.

Sorularınız için kluerasmus@gmail.com adresine e-mail göndermeniz yeterli olacaktır.

Saygılarımızla,

Erasmus+ Başvuru