Erasmus+ Yabancı Dil Yazılı Sınavı Başvurusu

23/02/2021 12:04:59 - 23/02/2021 12:04:59 - 7951 Okunma

Yabancı Dil Yazılı Sınav Başvuru Tarihleri (Online Başvuru): 08 - 23 Şubat 2021

Sınav başvurusu için asgari şart: Tam zamanlı öğrenci olmak (Kırklareli Üniversitesi’nde örgün öğretim kademelerinin herhangi birinde öğrenciliği devam ediyor olmak)

Sınav başvurusu nasıl yapılır?

Web sayfasındaki kayıt ekranı 08 Şubat 2021 tarihinde 08:30’da açılacak olup, 23 Şubat 2021 Salı günü 18:00’da kapatılacaktır. Bu saatten sonra sistem otomatik olarak kapanacağından dolayı sınav başvurusu yapmak mümkün olmayacaktır. Lütfen son dakikaya kalmadan başvurularınızı tamamladığınızdan emin olunuz.

Yabancı Dil Yazılı Sınavı: 02 Mart 2021 Saat: 11:00

Yabancı Dil Sözlü Sınavı: Mart ayı içerisinde (Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrenciler web sitemizde duyurulacaktır.)

*YDS/YÖKDİL sınavlarından yeterli puanı olan öğrencilerimiz ise yazılı sınavdan muaf tutulacak olup, sözlü sınava girmeleri zorunludur. Bahsi geçen öğrencilerimiz, 08 - 23 Şubat 2021 tarihleri arasında YDS/YÖKDİL sınav sonuçlarını pdf formatında kluerasmus@gmail.com adresine göndermeleri önemle rica olunur.

Dil barajı ve online dil sınavının içeriği ile ilgili detaylar "Yabancı Dil Sınavı - Genel Bilgi" sayfasında yer almaktadır. Yazılı sınava dair diğer bilgiler, başvurular sona erdikten sonra web sitemizde ilan edilecektir.

Erasmus+ Programı’ndan yararlanılması, Öğrenim Hareketliliği’nde en erken bir sonraki akademik yılda (2021-22), Staj Hareketliliği’nde başvuru yapılan akademik yılın YAZ döneminde gerçekleşir.

Detaylı tarihler için Erasmus+ Seçim Takvimi'ni inceleyebilirsiniz.

Sorularınız için erasmus@klu.edu.tr adresine e-mail göndermeniz yeterli olacaktır.

Saygılarımızla,

Klu erasmus staj ogrenim KA103 K108

Sınav başvurusu nasıl yapılır?