Erasmus Koordinatörlüğü

Erasmus+ Ka131 Personel Hareketliliği Başvuruları

29/12/2023 09:45:29 - 03/01/2024 09:45:29 - 1587 Okunma

Erasmus+ KA131 Program Ülkeleri ile Hareketlilik

Personel Hareketliliği Başvuruları 

2022-1-TR01-KA131-HED-000054181

 

Erasmus+ Personel Hareketliliği (KA131)  başvuruları 02 Ocak 2024 – 16 Ocak 2024  tarihleri arasında alınacaktır.

 

Nasıl başvuru yapılır?

Ders Verme Hareketliliği için Üniversitemizde tam zamanlı olarak görev yapan öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri (ders vermekle yükümlü) yabancı dil sınavı (YÖKDİL/YDS/KPDS/ÜDS) belgeleri ile birlikte linkteki ulusal başvuru sistemi üzerinden e-devlet şifreleri ile Ders Verme Hareketliliği ilanına başvuru yapabilirler.

Ders Verme Hareketliliği için 5 Hibeli kontenjan Bulunmaktadır

Eğitim Alma Hareketliliği için üniversitemizde tam zamanlı olarak görev yapan araştırma görevlileri, üniversitemiz bünyesinde görev yapmakta olan öğretim görevlileri (uygulamalı birimlerde görevli) ile idari personel  yabancı dil sınavı (YÖKDİL/YDS/KPDS/ÜDS) belgeleri ile birlikte linkteki ulusal başvuru sistemi sistemi üzerinden e-devlet şifreleri ile Eğitim Alma Hareketliliği ilanına başvuru yapabilirler.

Eğitim Alma Hareketliliği için 4 Hibeli kontenjan bulunmaktadır.

*İdari personel için dil şartı bulunmamakta olup, ilgili personelin geçerli dil belgesi mevcutsa sisteme yüklemesi gerekmektedir.

Seçim, üniversite bazında başvurular alındıktan sonra kurumumuza tahsis edilen hibe miktarına göre belirlenen kontenjan dâhilinde en yüksek puanı alan personelin sıralama sonucuna göre yapılmakta olup, programdan ilk kez yararlanıyor olmak ve yabancı dil puanı belirleyici olacaktır.

Asil adayların belirlenmesi sonrasında başvuruda bulunan diğer personel yedek statüsünde yer alacaktır. Asil statüde feragat ya da iptal etmeleri halinde puan esasına göre yedek liste yer alan personele puan sıralamasına göre sıra geçecek olup ilgili personele bilgi verilecektir.

Hibeli katılımcılar 5+1 gün (5 gün faaliyet + 1 gün seyahat şeklinde) hareketlilik gerçekleştirecek olup günlük hibeler gidilen ülkeye göre değişmektedir. Buna ek olarak, gidilen mesafeye göre değişen miktarda seyahat hibesi verilecektir. Günlük hibe miktarına ve seyahat hibesi miktarına linkten ulaşabilirsiniz.

Hareketliliklerin karşı kurumun akademik takvimi dikkate alınarak 30 Temmuz 2024 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

 

2022-1-TR01-KA131-HED-000067978

(Palyatif Bakım Konsorsiyum Projesi: Hemşirelik - Beslenme ve Diyetetik - Fizyoterapi ve Rehabilitasyon - Yaşlı Bakımı)

 

Palyatif Bakım konsorsiyum projesi Erasmus+ Personel Hareketliliği (KA131)  başvuruları yine 02 Ocak 2024 – 16 Ocak 2024  tarihleri arasında alınacaktır.

 

 

Nasıl başvuru yapılır?

Konsorsiyum projesinde bu projeye özel olarak personel hareketliliği sadece Eğitim Alma Hareketliliği olarak düzenlenmiştir. Bu nedenle  üniversitemizin sadece yukarıda belirtilen ilgili bölümlerinde tam zamanlı olarak görev yapan öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğretim görevlileri (ders vermekle yükümlü)  yabancı dil sınavı (YÖKDİL/YDS/KPDS/ÜDS) belgeleri ile birlikte linkteki ulusal başvuru sistemi üzerinden e-devlet şifreleri ile Konsorsiyum Eğitim Alma Hareketliliği ilanına başvuru yapabilirler. Diğer bölümlerden başvuru yapılması halinde başvuru geçersiz sayılacaktır.

Bu projede Eğitim Alma Hareketliliği için 2 Hibeli kontenjan bulunmaktadır.

Seçim, ilgili bölümler bazında başvurular alındıktan sonra kurumumuza tahsis edilen hibe miktarına göre belirlenen kontenjan dâhilinde en yüksek puanı alan personelin sıralama sonucuna göre yapılmakta olup, programdan ilk kez yararlanıyor olmak ve yabancı dil puanı belirleyici olacaktır.

Asil adayların belirlenmesi sonrasında başvuruda bulunan diğer personel yedek statüsünde yer alacaktır. Asil statüde feragat ya da iptal etmeleri halinde puan esasına göre yedek liste yer alan personele puan sıralamasına göre sıra geçecek olup ilgili personele bilgi verilecektir.

Hibeli katılımcılar 5+1 gün (5 gün faaliyet + 1 gün seyahat şeklinde) hareketlilik gerçekleştirecek olup günlük gidilen ülkeye göre değişmektedir. Buna ek olarak, gidilen mesafeye göre değişen miktarda  seyahat hibesi verilecektir. Günlük hibe miktarına ve seyahat hibesi miktarına linkten ulaşabilirsiniz.

Hareketliliklerin proje takvimi dikkate alınarak 30 Temmuz 2024 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir.

 

Sorularınız için erasmus@klu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

KA131 Personel Hareketliliği İlan Erasmus

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.