Erasmus+ Online Sozlu Sinav Sonuçlari (Güncel)

21/12/2021 11:36:47 - 17/02/2022 11:36:47 - 5038 Okunma

Erasmus+ Online Sözlü Sınav Sonuçları

14 - 15 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleşen sözlü sınavın sonuçları aşağıdaki ekli listelerde yer almaktadır.

Sözlü sınav itirazları sonrasında GRUP 3 listesi güncellenmiştir. Sözlü sınav sonucuna ikinci kez itirazda bulunmak isteyen öğrenciler 24 Aralık 2021 tarihi mesai saatlerinde (08:30-17:30 arasında) Koordinatörlüğümüze kluerasmus@gmail.com adresinden e-mail göndermeleri gerekmektedir.

3. kez sözlü sınav itirazları sonrası GRUP 3 listesi yeniden güncellenmiştir:

GRUP 1   GRUP 2   GRUP 3   GRUP 4   GRUP 5   GRUP 6   GRUP 7   GRUP 8

Listelerde yer aldığı üzere, yabancı dil notu ortalaması kriterini sağlayan (listelerde yeşil renk ile belirtilen) öğrencilerimiz staj ve/veya öğrenim hareketliliğinde bulunabileceklerdir. Bu öğrencilerimizin yurtdışındaki kurumlarla/üniversitelerle resmi yazışmalarda bulunabilmesi, (staj hareketliliğine başvuracaklar için) staj yeri bulabilmesi, karşı kurumların/üniversitelerin talep edebileceği CV, motivasyon mektubu belgelerini daha etkili hazırlayabilmesi amacıyla Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 23 – 24 Aralık 2021 tarihlerinde 2 gün süre ile eğitim verilecek olup, bu eğitimlere katılım isteğe bağlıdır.

Eğitimin içeriği:

23 Aralık 2021 Perşembe Saat: 14:00

• Europass Formatında CV ve Motivasyon Mektubu Hazırlama Eğitimi

24 Aralık 2021 Cuma Saat: 14:00

• Etkili E-posta Yazma ve Staj Yeri Bulma

Eğitimin yeri: 2. Merkezi Derslikler Binası, 1 No’lu Konferans Salonu

Eğitimle ilgili sorularınız için kariyer@klu.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Eğitim yukarıdaki konuları kapsamaktadır, Erasmus hareketliliklerine dair detaylı bilgi Şubat ayı içerisinde Koordinatörlüğümüz tarafından düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısında verilecektir. Erasmus+ Staj Hareketliliği ve Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvuruları Şubat ayı içerisinde olacaktır. Başvuru şartları, değerlendirme ölçütleri ve kontenjanlar ayrıca duyurulacak olup, ilgili ilanda detayları yer alacaktır.

Sözlü sınava itiraz etmek isteyen öğrencilerimizin 21 - 22 Aralık 2021 tarihlerinde mesai saatlerinde (08:30-17:30 arasında) Koordinatörlüğümüze kluerasmus@gmail.com adresinden e-mail göndermeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.