Erasmus+ Online Sözlü Sınav Sonuçları

22/03/2021 09:38:37 - 23/03/2021 09:38:37 - 4123 Okunma

Erasmus+ Online Sözlü Sınav Sonuçları

17 - 18 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleşen sözlü sınavın sonuçları aşağıdaki ekli listelerde yer almaktadır.

GRUP 1          GRUP 2          GRUP 3          GRUP 4          GRUP 5          GRUP 6

Hareketlilik (Öğrenim ve/veya Staj) başvurusunda bulunabilmek için, yabancı dil yazılı sınavının (%50) + sözlü sınavın (%50) ortalamasının aşağıda yer alan kriterleri sağlaması gerekmektedir.

İngilizce eğitim-öğretim yapılan bölümler için: 85 puan ve üzeri

Diğer bölümler için: 50 puan ve üzeri

KA108 Projesi için: 40 ve üzeri (bu dil barajı, Turizm ile ilgili bölümlerde öğrenci olup sadece KA108 staj hareketliliğine başvurmayı planlayan öğrenciler içindir, KA103 öğrenim hareketliliğine başvurmayı planlayan Turizm öğrencileri için dil barajı 50 ve üzeridir.)

Yabancı dil notu ortalaması kriterini sağlayan (listelerde yeşil renk ile belirtilen) öğrencilerimiz staj ve/veya öğrenim hareketliliğinde bulunabileceklerdir. Bu öğrencilerimizin yurtdışındaki kurumlarla/üniversitelerle formal yazışmalarda bulunabilmesi, (staj hareketliliğine başvuracaklar için) staj yeri bulabilmesi, karşı kurumların/üniversitelerin talep edebileceği CV, motivasyon mektubu belgelerini daha etkili hazırlayabilmesi amacıyla Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 25 – 26 Mart 2021 tarihlerinde 2 gün süre ile CV hazırlama, motivasyon mektubu yazma, staj yeri bulma ve resmi e-mail yazma eğitimi verilecek olup, bu eğitimlere katılım isteğe bağlıdır. Eğitimler Microsoft Teams programı üzerinden online olarak verilecektir. Öğrencilerimiz, eğitimlere aşağıdaki kod ile katılabilecektir:

MS Teams Kodu: ndwu3oy

25 Mart 2021 Perşembe Saat: 14:00 – 15:00

• CV hazırlama eğitimi (20 dk)
  • Motivasyon mektubu yazma eğitimi (20 dk)
  • Soru-Cevap (20 dk)

26 Mart 2021 Cuma Saat: 14:00 – 15:00

• Staj yeri bulma eğitimi (20 dk)
  • Resmi e-mail yazma eğitimi (20 dk)
  • Soru-Cevap (20 dk)

Eğitimle ilgili sorularınız için kariyer@klu.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Erasmus+ Staj Hareketliliği ve Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimiz 29 Mart – 12 Nisan 2021 tarihleri arasında “online başvuru” bağlantısından başvurularını gerçekleştirebilecektir. Başvuru şartları, değerlendirme ölçütleri ve kontenjanlar ayrıca duyurulacak olup, ilgili ilanda detayları yer alacaktır.

Erasmus+ Programı ile ilgili sorularınız için erasmus@klu.edu.tr adresi üzerinden Koordinatörlüğümüz ile iletişime geçebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Erasmus Sözlü Sonuçları