Erasmus+ Sözlü Sınav Sonuçları

26/11/2019 15:06:26 - 26/11/2019 15:06:26 - 26784 Okunma

18 - 19 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleşen sözlü sınavın sonuçları için TIKLAYINIZ.

Listede yer alan öğrencilerimizden, Erasmus+ Staj Hareketliliği kapsamında 2020 yılının YAZ döneminde staj yapmayı isteyenler için Aralık ayı içerisinde Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 1 gün süre ile CV ve motivasyon mektubu yazma, staj yeri bulma ve resmi e-mail yazma eğitimi verilecek olup, bahsi geçen bu eğitime katılım zorunludur. Eğitimin günü ilerleyen zamanda Koordinatörlüğümüzün resmi Instagram hesabından (https://www.instagram.com/klu.erasmus/) duyurulacaktır. Eğitimle ilgili sorularınız için kariyer@klu.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Erasmus+ Staj Hareketliliği ve Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimiz 27 Ocak – 10 Şubat 2020 tarihleri arasında “online başvuru” bağlantısından başvurularını gerçekleştirebilecektir.

Her iki hareketlilik türüne başvurmak mümkündür.

Erasmus+ Programı ile ilgili sorularınız için erasmus@klu.edu.tr adresi üzerinden Koordinatörlüğümüz ile iletişime geçebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

sözlü sınav