2018 Yılı Yaz Dönemi - Staj Hareketliliği Sonuçları

Staj Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları

&

Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı

2018 yılı yaz dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği’ne başvuran öğrencilerimizin davet mektuplarını ofisimize teslim etme süresinin 15 Aralık 2017 tarihi itibariyle sona ermesiyle liste güncellenmiştir.

Staj Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Davet mektubunu ofisimize teslim etmiş olan öğrencilerimiz için Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Toplantı detayları:

Tarih: 21 Aralık 2017 Perşembe günü

Saat: 15:00 – 16:00

Yer: Erasmus Koordinatörlüğü

Toplantıda ödemeler, çevrimiçi dil desteği, sigorta, konaklama, pasaport, vize, vs. hakkında detaylı bilgi verilecektir. Öğrencilerimizin toplantıya katılması Erasmus+ sürecinde sorumluluklarını bilmesi ve karşılaşabilecekleri olası sorunların asgariye indirilmesi için önem arz etmektedir.

Toplantıya katılamayacak olan öğrencilerimizin gerekçelerini açıkça belirterek erasmus@klu.edu.tr adresine e-posta göndermeleri rica olunur.

Not: Bilgilendirme toplantısına katılmamış bir öğrencinin hareketlilik hakkını kaybetmesi veya hibesinde kesinti yapılması söz konusu değildir.

Aday öğrencilerimize Erasmus+ sürecinde başarılar dileriz.

Staj Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları