Romanya'dan Üniversitemize Akademik Ziyaret

18/12/2017 14:53:51 - 18/12/2017 14:53:51 - 27403 Okunma

Romanya'nın Craiova şehrinde yer alan University of Craiova Üniversitesi İktisat ve İşletme bölümünden Dr. Catalin-Mihai BARBU, Dr. Raducu Stefan BRATU ve Nicoleta Mihaela FLOREA Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği kapsamında 11 - 15 Aralık 2017 tarihleri arasında Üniversitemizi ziyaret etmiş olup, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde ilgili bölüm hocaları ve öğrencilerimiz ile bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Ziyarette İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Esin Cumhur YALÇIN ve İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR ile görüşme gerçekleştirerek, üniversiteler arası işbirliğinin geliştirilmesi ve zenginleştirilmesi üzerine olumlu görüşler ifade edilmiştir.

klu erasmus staffteaching iibf romanya