Arnavutluk “Alexander Xhuvani” Elbasan Üniversitesi’Nden Üniversitemize Ziyaret

03/11/2017 11:56:46 - 03/11/2017 11:56:46 - 44212 Okunma

Arnavutluk’un “Alexander Xhuvani” Elbasan Üniversitesi’nden Erasmus Kurum Koordinatörü Gjolek MERA ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Elvis DHAO ile Trakya Üniversitesi’nden Dış İlişkiler Koordinatörü Doç Dr. Murat TÜRKYILMAZ ve Arnavut Dili ve Edebiyatı Öğr. Gör. Rijetë SIMITÇIU üniversitemize ziyarette bulunmuş, üniversitemizin Erasmus ve Mevlana Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Özen ÖZER, Erasmus Ofisi çalışanları ve Mevlana Ofisi ile bir çalışma toplantısı ve Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY ile görüşme gerçekleştirmişlerdir.

Ziyaret kapsamında ikili ilişkilerin geliştirilmesi için ilgili üniversite ile Mevlana Protokolü imzalanması ve mevcut Erasmus Antlaşmasının bir sonraki yılın KA107 projesinde başvurusunun yeniden yapılması hususunda mutabakata varılmış ve ilişkilerin üç üniversiteyi kapsayacak şekilde ortaklık ve projeler çerçevesinde geliştirilmesi için niyet beyanında bulunulmuştur.

Elbasan Üniversitesi Erasmus Mevlana Trakya Üniversitesi