2017-2018 Akademik Yılı Güncel Yerleştirme Sonuçları & Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı (Öğrenim)

24/03/2017 10:30:08 - 27/03/2017 10:30:08 - 28160 Okunma

2017-2018 Akademik Yılı

Güncel Yerleştirme Sonuçları & Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı

2017-2018 akademik yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği’nde öğrencilerimizin yerleştikleri üniversite için onay verme / feragat etme süresi 22 Mart 2017 tarihinde sona ermiş olup, yerleştirme listesi öğrencilerimizin onaylamalarına / onaylamamalarına göre güncellenmiştir.

Öğrenim Hareketliliği Güncel Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği’ne başvuru yapıp yerleştikleri üniversiteyi onaylayan ASİL & YEDEK listedeki öğrencilerimiz için Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Toplantıya davetli öğrencilerimizin listesi için tıklayınız.

Toplantı detayları:

Tarih: 28 Mart 2017 Salı günü

Saat: 14:00 - 15:30

Yer: Merkezi Derslik 2 – 212 No’lu Salon

Erasmus+ Staj Hareketliliği için Davet/Kabul Mektubu teslim eden öğrencilerin listesi ise 27 Mart 2017 tarihinde ilan edilecek olup, Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı detayları bu öğrencilerimiz için de aynıdır.

Toplantıda öğrenim ve staj hareketlilikleri (ödemeler, çevrimiçi dil desteği, sigorta, konaklama, pasaport, vize, vs) hakkında detaylı bilgi verilecektir. Öğrencilerimizin toplantıya katılması Erasmus+ sürecinde sorumluluklarını bilmesi ve karşılaşabilecekleri olası sorunların asgariye indirilmesi için önem arz etmektedir.

Toplantıya katılamayacak olan öğrencilerimizin gerekçelerini açıkça belirterek erasmus@klu.edu.tr adresine e-posta göndermeleri rica olunur.

Not: Bilgilendirme toplantısına katılmamış bir öğrencinin hareketlilik hakkını kaybetmesi veya hibesinde kesinti yapılması söz konusu değildir.

Aday öğrencilerimize Erasmus+ sürecinde başarılar dileriz.

2017-2018 Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı