Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Formları

Öğrenim Sonrasında Yapılması Gerekenler

KA103 Formlar:

KA107 Formlar:

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği programı kapsamında yurtdışına gitmeye hak kazanan aday öğrencilerimizin iletişim bilgilerinin Erasmus Ofisi tarafından karşı kuruma gönderilmesinin sonrasında, aday öğrencilerimizin de gidecekleri ilgili üniversite ile yazışmaları, kendileri hakkında bilgi vermeleri tavsiye edilmektedir.

Bununla ilgili olarak aday öğrencilerimiz "taslak yazışma metni"ni aşağıda bulabilirler.

Erasmus Koordinatörlüğümüz "Avrupa Birliği Ülkeleri" ile hareketliliği kapsayan KA103 projesi ve "Avrupa Birliği Dışında Kalan Ülkeler" ile hareketlilik imkanı sağlayan KA107 projesini yürütmekte olup, öğrencilerimiz bu ayrımı göz önünde bulundurarak, hangi proje kapsamında yurtdışında öğrenim görmeye hak kazanmışsa, o projeye ait formları tamamlamakla yükümlüdür.

erasmus Öğrenim Hareketliliği Formları