Site HaritasıRSS

Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Formları

26/08/2014 15:06:11 - 17/04/2017 15:06:11 - 3581 Takip

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği programı kapsamında yurtdışına gitmeye hak kazanan aday öğrencilerimizin iletişim bilgilerinin Erasmus Ofisi tarafından karşı kuruma gönderilmesinin sonrasında, aday öğrencilerimizin de gidecekleri ilgili üniversite ile yazışmaları, kendileri hakkında bilgi vermeleri tavsiye edilmektedir.

Bununla ilgili olarak aday öğrencilerimiz "taslak yazışma metni"ni aşağıda bulabilirler.

Bilindiği üzere Erasmus Koordinatörlüğümüz Erasmus+ programı kapsamında 2 farklı proje yürütmektedir. Bu projelerden;

• "Avrupa Birliği Ülkeleri" ile hareketliliği kapsayan KA103 projesi
  • "Avrupa Birliği Dışında Kalan Ülkeler" ile hareketlilik imkanı sağlayan KA107 projesi olarak adlandırılmaktadır.

Dolayısıyla, Erasmus+ programından yararlanacak olan öğrencilerimiz bu ayrımı göz önünde bulundurarak, hangi proje kapsamında yurtdışında öğrenim görmeye hak kazanmışsa, o projeye ait formları tamamlamakla yükümlüdür.

KA103 - Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Formları:

KA107 - Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Formları:

erasmus Öğrenim Hareketliliği Formları