2016-2017 Akademik Yılı Nihai Yerleştirme Sonuçları & Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı

28/03/2016 16:26:11 - 28/03/2016 16:26:11 - 21808 Okunma

2016-2017 Akademik Yılı

Nihai Yerleştirme Sonuçları & Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı

2016-2017 akademik yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği’nde öğrencilerimizin yerleştikleri üniversite için teyit etme süresi sonucunda ve 2016 yaz dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği’ne başvuran öğrencilerimizin davet mektuplarını ofisimize teslim etme süresinin sona ermesiyle listeler yeniden düzenlenerek nihai hal almıştır.

Öğrenim & Staj Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği’ne başvuru yapıp yerleştikleri üniversiteyi onaylayan ASİL & YEDEK listedeki öğrencilerimiz ile Staj Hareketliliği’ne başvuru yapıp DAVET MEKTUBU GETİREN öğrencilerimize Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir. Toplantıya katılım mecburidir.

Toplantıya davetli öğrencilerimizin listesi için tıklayınız.

Toplantı detayları:

Tarih: 30 Mart 2016 Çarşamba günü

Saat: 15.00

Yer: Rektörlük - Alt Salon

Aday öğrencilerimize Erasmus+ sürecinde başarılar dileriz.

Not: Personel hareketliliği sonuç listesi ilerleyen bir tarihte ilan edilecektir.

Nihai Yerleştirme Sonuçları Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı