Erasmus+ Yurtdışı Öncesi Bilgilendirme Toplantısı

29/12/2015 10:04:11 - 29/12/2015 10:04:11 - 23606 Okunma

Koordinatörlüğümüz tarafından 28 Aralık 2015 tarihinde 15:00 – 16:30 saatleri arasında Erasmus+ programı KA107 projesi kapsamında Ukrayna’nın Taras Shevchenko National University of Kyiv üniversitesinde 2015-2016 akademik yılı bahar dönemi süresince öğrenim görecek olan öğrencilerimiz için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantı Erasmus Kurum Koordinatörü Yrd. Doç Dr. Mahmut AKKOR’un konuşması ile başlamış olup, Uzm. Rüveyda ÖZTÜRK BAŞOL ve Uzm. Emre KAN’ın konuşmalarıyla devam etmiştir.

Mevlana Kurum Koordinatörü Uzm. Musab KURU ile Mevlana Değişim Programı ile üniversitemizde öğrenim görmekte olan Taras Shevchenko National University of Kyiv üniversitesinin öğrencileri de toplantımıza katılım sağlamış olup, öğrencilerimiz Ukraynalı misafir öğrencilerimize Ukrayna ve üniversite hakkında çeşitli sorular sorarak bilgi alışverişinde bulunmuşlardır. Toplantı keyifli bir sohbet eşliğinde gerçekleşmiş olup, hatıra fotoğrafı ile sonlanmıştır.

Toplantıya katılan değerli hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Erasmus+ Ukrayna