Erasmus+ Bilgilendirme Toplantıları

14/12/2015 11:43:48 - 14/12/2015 11:43:48 - 19514 Okunma

Erasmus+ Bilgilendirme Toplantıları

11 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleşen Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı'nda Erasmus+ Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mahmut AKKOR açılış konuşmasını yapmış olup, toplantı Erasmus Koordinatörlüğü'nde öğrenci hareketliliklerinden sorumlu Uzman Rüveyda ÖZTÜRK BAŞOL'un sunumu ile devam etmiştir. Toplantıya Mütercim-Tercümanlık bölümünde görev yapmakta olan hocalarımız Kyle ZURCHER ile Sarah HUBBARD eşlik etmiş olup, öğrencilerimize keyifli konuşmalarda bulunmuşlardır.

Toplantıda Erasmus+ programının Öğrenci Hareketlilikleri ile ilgili kısmı sunulmuş olup, öğrencilerimize programla ilgili detaylı bilgi verilmiştir. Programa başvuru koşulları, başvuru tarihleri, öğrenim / staj hareketliliklerinde en sık sorulan sorular gibi konular toplantıda yer almış olup, toplantı soru-cevap kısmı ve hatıra fotoğrafı ile sonlanmıştır.

Toplantıya katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Toplantı