2015-2016 Bahar Dönemi Erasmus+ Ortak Ülkelerle (Ukrayna) Hareketlilik Başvuruları

27/10/2015 17:08:53 - 09/12/2015 17:08:53 - 32737 Okunma

2015-2016 Bahar Dönemi

UKRAYNA - Taras Shevchenko National University of Kyiv

2015/16 Akademik Yılı Bahar döneminde UKRAYNA’nın Taras Shevchenko National University of Kyiv üniversitesine ÜCRETSİZ gidecek ERASMUS+ değişim öğrencilerinden biri olmak ve Kırklareli Üniversitesi’nden aylık 650 € hibe desteği almak için başvurunuzu şahsen Rektörlük Erasmus Ofisine 09 Kasım 2015 tarihi mesai bitimine kadar yapınız.

Başvuru Yapabilecek Bölümler:

Sosyal Bilimler Enstitüsü:

• İktisat ABD
  • İşletme ABD
  • Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ABD

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi:

• İktisat Bölümü
  • İşletme Bölümü
  • Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

Fen-Edebiyat Fakültesi:

• Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü

Başvuru için (Öğrenim Hareketliliği):

• Kırklareli Üniversitesi öğrencisi olmak (2015-2016 Bahar yarıyılında öğrenciliği devam ediyor olmak) gereklidir.
  • Not Ortalaması: Lisans ve Ön Lisans en az 2.20, Lisansüstü en az 2.50 olması gerekir.
  • Yapılacak yabancı dil sınavından (İngilizce veya Rusça) başarılı olmak gereklidir.
  • Erasmus değişim öğrencisi, öğrenim göreceği Ukrayna’daki üniversiteye herhangi bir HARÇ ÜCRETİ ÖDEMEZ. (İkinci öğretim & yabancı uyruklu öğrenciler Kırklareli Üniversitesi’ne normal olarak ödediği şekilde harcını ödemeye devam eder.)
  • Başvuru formu için lütfen tıklayınız.  (Link)

Başvuru için (Personel Hareketliliği):

• Kırklareli Üniversitesi personeli olmak (yukarıda adı geçen bölümlerde görev yapıyor olmak) gereklidir.
  • Başvuru formu için lütfen tıklayınız. (Link)

Sınavlar:

• Yazılı Sınav: 11 Kasım 2015 - Çarşamba
  • Sözlü Sınav: 13 Kasım 2015 - Cuma

***Sınav yerleri ve saatleri Erasmus web sayfasından ilan edilecektir.

Başvuru sürecine ilişkin sorularınız için erasmus@klu.edu.tr adresine e-mail göndermeniz yeterli olacaktır. Sınav ilanına ulaşabilmeniz için lütfen tıklayınız (Link)

Saygılarımızla,

Erasmus+ Ukrayna Ortak Ülkeler Başvuru