2020-2021 Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği (Ka103) Güncel Yerleştirme & Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi

26/02/2020 15:21:04 - 26/02/2020 15:21:04 - 16699 Okunma

2020-2021

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği (KA103)

Güncel Yerleştirme & Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği (KA103) çerçevesinde feragat süresinin sona ermesinin ardından güncellenen güncel yerleştirme sonuçları için tıklayınız.

Öğrenim hareketliliğinden hibesiz yararlanmak isteyen aday öğrencilerimiz 10 Mart 2020 tarihi mesai bitimine (17:30) kadar erasmus@klu.edu.tr adresine “Öğrenci No, Ad-Soyad, Bölüm” bilgilerini içeren ve “Hibesiz Yararlanmak İstiyorum” başlıklı bir e-posta göndermesi gerekmektedir.

Listede asil ve yedek olarak belirlenmiş öğrencilerimiz için Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi düzenlenecektir.

Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi:

Tarih: 05 Mart 2020 Perşembe günü

Saat: 14:30 – 16:00

Yer: Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Çok Amaçlı Salonu (Rektörlük Binası, Giriş Kat, C Blok)

Oryantasyon eğitiminde hibe ödemeleri, çevrimiçi dil desteği, sigorta, konaklama, pasaport, vize, vs. hakkında detaylı bilgi verilecektir. Öğrencilerimizin oryantasyon eğitimine katılması Erasmus+ sürecinde sorumluluklarını bilmesi ve karşılaşabilecekleri olası sorunların asgariye indirilmesi için önem arz etmektedir.

Oryantasyon eğitimine mazeretsiz katılmama halinde (öğrencinin Erasmus+’a tekrar başvurması halinde) -5 puan kesintisi uygulanır. Her hangi bir puan kesintisi ile karşılaşmamak adına, eğitime katılamayacak olan öğrencilerimizin gerekçelerini açıkça belirterek eğitim gününden önce erasmus@klu.edu.tr adresine e-posta göndermeleri rica olunur.

Not: Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi’ne katılmamış bir öğrencinin hareketlilik hakkını kaybetmesi veya hibesinde kesinti yapılması söz konusu değildir.

Aday öğrencilerimize Erasmus+ sürecinde başarılar dileriz.