Erasmus Koordinatörlüğü

2020 Yılı Yaz Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği (Ka103 & Ka108) Başvuru Sonuçları & Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi

17/02/2020 15:37:45 - 17/02/2020 15:37:45 - 18219 Okunma

2020 Yılı Yaz Dönemi

Erasmus+ Staj Hareketliliği (KA103 & KA108)

Başvuru Sonuçları & Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi

 

Erasmus+ KA103 Staj Hareketliliği başvuru sonuçları için tıklayınız.

 

Erasmus+ KA108 Staj Hareketliliği Projesi (Marmara Turizm Konsorsiyumu-MATUK) başvuru sonuçları için tıklayınız.

 

  • KA103 staj hareketliliği listesi üniversite genelinde tüm bölümlerden olan öğrencilerin, KA108 staj hareketliliği listesi ise turizm ile ilgili bölümlerden olan öğrencilerin "Nihai Puan"ına göre en yüksekten en düşüğe sıralanması şeklinde hazırlanmıştır.
  • Listeler değerlendirilirken, Türkiye Ulusal Ajansı’nın 2019 Sözleşme Dönemi Yükseköğretim Kurumları için El Kitabı’nda belirlemiş olduğu değerlendirme ölçütleri ve kurumumuza tahsis edilen projelerin bütçe rakamları göz önünde bulundurulmuştur.
  • Listelerde seçilen asil ve yedek öğrenciler, aday öğrenci statüsündedir. Yurtdışına çıkış işlemleri ve (hibeli öğrenci ise) ödeme süreci tamamlanana kadar aday öğrenci statüsü devam eder.
  • Asil öğrencilerin feragat ya da iptal etmeleri halinde puan esasına göre yedeklere sıra gelecektir. Yedekte olan öğrenciler istedikleri takdirde hibesiz (sıfır hibeli) öğrenci olarak programdan yararlanabilmektedirler.

 

Staj hareketliliğinden feragat etmek isteyen aday öğrencilerimiz "17 – 19 Şubat 2020" tarihleri arasında haklarından feragat edebilirler. Feragat etmek için; erasmus@klu.edu.tr adresine “Öğrenci No, Ad-Soyad, Bölüm” bilgilerini içeren ve “Feragat Ediyorum” başlıklı bir e-posta gönderilmesi gerekmektedir. 

 

Listelerde asil ve yedek olarak belirlenmiş öğrencilerimiz için Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi düzenlenecektir.

KA103 için Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi:

Tarih: 27 Şubat 2020 Perşembe günü

Saat: 14:30 – 16:00

Yer: Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Çok Amaçlı Salonu (Rektörlük Binası, Giriş Kat, C Blok)  

KA108 için Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi:

Tarih: 25 Şubat 2020 Salı günü

Saat: 14:30 – 16:00

Yer: Erasmus Koordinatörlüğü (Rektörlük Binası, Giriş Kat, D Blok)  

Oryantasyon eğitiminde hibe ödemeleri, çevrimiçi dil desteği, sigorta, konaklama, pasaport, vize, vs. hakkında detaylı bilgi verilecektir. Öğrencilerimizin oryantasyon eğitimine katılması Erasmus+ sürecinde sorumluluklarını bilmesi ve karşılaşabilecekleri olası sorunların asgariye indirilmesi için önem arz etmektedir.

Oryantasyon eğitimine mazeretsiz katılmama halinde (öğrencinin Erasmus+’a tekrar başvurması halinde) -5 puan kesintisi uygulanır. Her hangi bir puan kesintisi ile karşılaşmamak adına, eğitime katılamayacak olan öğrencilerimizin gerekçelerini açıkça belirterek eğitim gününden önce erasmus@klu.edu.tr adresine e-posta göndermeleri rica olunur.

Not: Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi’ne katılmamış bir öğrencinin hareketlilik hakkını kaybetmesi veya hibesinde kesinti yapılması söz konusu değildir.

Aday öğrencilerimize Erasmus+ sürecinde başarılar dileriz.

Erasmus Koordinatörlüğü

Erasmus+ Staj

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.