Erasmus Koordinatörlüğü

Trakya Üniversiteler Birliği Erasmus+ 2. Bölgesel Bilgilendirme Ve Değerlendirme Toplantısı

18/11/2019 12:30:14 - 18/11/2019 12:30:14 - 19882 Okunma

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen, Trakya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin üyesi olduğu Trakya Üniversiteler Birliği’nin (TÜB), “Erasmus+ 2. Bölgesel Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı”, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü’nden Öğr. Gör. Rüveyda ÖZTÜRK BAŞOL ve Öğr. Gör. Rahmi AKINCIOĞLU katıldı. Toplantı öncesi katılımcılarla bir araya gelen Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, misafir üniversitelerin Erasmus Yetkililerini Trakya Üniversitesi’nde görmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, yürütülen ve yapılması planlanan Erasmus Hareketlilik Projeleri ile ilgili bilgi aldı.

 

Toplantıda, Trakya Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerin, Erasmus-Ana Eylem 1, Bireylerin Öğrenme Hareketliliği (KA1) Kapsamında Yükseköğretim Öğrenci ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği proje faaliyetleri görüşülerek, bu kapsamda TÜB üye üniversiteleri arasında yapılan/yapılacak işbirliği ve koordinasyon çalışmaları değerlendirildi. Ek olarak, 2021 yılı itibarıyla sonlanacak Erasmus+ fazından sonraki yeni Erasmus dönemiyle ilgili tedbirler ve gelecekte yapılacak ortak konsorsiyum projeleri ele alındı. Toplantıda son olarak, önümüzdeki yıl düzenlenecek TÜB Erasmus+ 3. Bölgesel Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’nın ev sahipliğini, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin yapması kararlaştırıldı.

 

Toplantı sonunda katılımcılara Erasmus+ 2. Bölgesel Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’na katkılarından dolayı, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

klu

Facebook Twitter Google Plus
TÜB Erasmus Toplantısı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.