Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı

10/10/2019 09:11:55 - 11/10/2019 09:11:55 - 23747 Okunma

9 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 15.00’da Kayalı Kampüsü II. Merkezi Derslikler Binası I No’lu Konferans Salonu'nda Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Erasmus+ sınavı öncesi genel bir bilgilendirme yapılmış olup, Erasmus+ öğrenim ve staj hareketlilikleri hakkında da bilgi verilmiştir. Ayrıca Erasmus Öğrenci Kulübü'nün de katılımıyla Erasmus+ programından daha önce yararlanmış olan öğrencilerimizin deneyimlerine yer verilmiş olup, toplantı soru-cevap bölümüyle sonlanmıştır.

Toplantı sunumuna buradan ulaşabilirsiniz.

Erasmus+ ile ilgili sorularınız için öncelikle web sitemizdeki Sık Sorulan Sorular kısmını inceleyebilirsiniz. Ayrıca, 15-16 Ekim 2019 Salı ve Çarşamba günü yemekhanenin olduğu binada stand kurulacak olup, standta görev alacak Erasmus Öğrenci Kulübü öğrencilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Erasmus Koordinatörlüğü'ne sorularınız olması halinde kluerasmus@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

erasmus+