2019-2020 Akademik Dönemi Erasmus+ Ka103 Personel Ders Verme & Eğitim Alma Başvuruları

13/05/2019 09:24:11 - 08/05/2019 10:56:02 - 30123 Okunma

2019 - 2020 Akademik Yılı Erasmus+ Programı başvuruları 06 - 20 Mayıs 2019 tarihleri arasında alınacaktır. AB ülkeleri ile Personel Hareketliliği başvuruları (KA103) erasmus.klu.edu.tr adresinde yer alan ONLINE BAŞVURU bağlantısı üzerinden yapılabilecektir.

Başvurular @klu.edu.tr uzantılı kurum e-postaları ile yapılabilecektir.

Başvuru tarihleri arasında dil puanının kluerasmus@gmail.com adresine e-mail gönderilmesi gerekmektedir. Başvuru tarihinden sonra gönderilen dil puanı belgeleri kabul edilmeyecektir.

Başvuru Şartı:

• Kırklareli Üniversitesi’nde tam/yarı zamanlı personel olmak

Değerlendirme Ölçütleri:

• İlk defa başvuruda adaylara 30 puan (Yararlanılan her hareketlilik başına başvurularda 10 puan kesilir, 4. kez yararlanma halinde 0 puan alınır) verilir.
  • Katılımcıların yabancı dil puanlarının (YDS, YÖKDİL vb.) katkısı İngilizce eğitim/öğretim yapılan bölümlerde görevli/kadrolu personel için %18’i, diğer bölümlerde görevli/kadrolu personel için %25’i toplam puana eklenir.
  • Daha önce hareketlilikten yararlanmamış birim ve bölümlerden olmak durumunda +10 puan eklenir. (Bağlı bulunan birimden daha önce hareketlilik gerçekleşmemiş olması durumunda geçerlidir)
  • Gidilmek istenen üniversite ile ikili antlaşmayı adayın kendisinin yapmış olması halinde +30 puan eklenir.
  • Başvuru yapan personel yapmış olduğu her ikili antlaşma için +10 puan alır.
  • Başvuru yapılan dönemde Erasmus Koordinatörlüğü bünyesinde herhangi bir basamakta (bölüm, fakülte koord. gibi) görev yapıyor ve en az bir ikili antlaşma yapmış olmak halinde +10 puan eklenir.
  • Eğitim Alma Hareketliliğinde İdari Personele 1 kontenjan ayrılmaktadır.

Not:

1. Ders Verme Hareketliliğine;

• Öğretim Üyeleri (ONLINE BAŞVURU)
  • Ders vermekle yükümlü Öğretim Görevlileri (ONLINE BAŞVURU)
  • Arş. Gör. Dr. ünvanına sahip öğretim elemanları (ONLINE BAŞVURU)

Eğitim Alma Hareketliliğine;

• Araştırma Görevlileri (ONLINE BAŞVURU)
  • İdari Personel (ONLINE BAŞVURU)
  • Uygulamalı birimde görev yapan Öğretim Görevlileri (Başvuruları şahsen Erasmus Koordinatörlüğüne yapılacaktır.) Form için tıklayınız.

başvurabilir.

2. Bütçe kısıtları nedeniyle hibelendirme 5 gün faaliyet ve seyahat hibesi olarak sınırlandırılmıştır.

Hibe miktarı ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yerleştirme sonuçları Ulusal Ajans’ın üniversitemize tahsis edeceği hibe miktarının açıklanmasından sonra ilan edilecektir.

klu erasmus personelhareketliliği