Üniversitemizden Slovenya'ya Akademik Ziyaret

25/04/2019 14:21:05 - 25/04/2019 14:21:05 - 23228 Okunma

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğünde görevli Öğr. Gör. Dr. Mehmet Fatih ÇÖMLEKÇİ, 8-12 Nisan 2019 tarihleri arasında Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında Slovenya’nın “International School for Social and Business Studies” üniversitesine akademik ziyarette bulunmuştur. ISSBS ile akademik ilişkilerimizin geliştirilmesi konusunda görüşmelerde bulunan ÇÖMLEKÇİ, Üniversitenin yöneticileri, akademisyenleri ve öğrencilerine yönelik Kırklareli Üniversitesi'ni tanıtıcı sunumlar gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra, Slovenya’da her yıl gerçekleştirilen öğrenci konferansına davet üzerine katılan ÇÖMLEKÇİ, kendi uzmanlık alanı olan iletişim ve dijital okuryazarlık konularında ISSBS öğrencilerine ders vererek etkinliğe katkı sunmuştur.

Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği