2019 Yılı Yaz Dönemi Staj Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları & Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi

06/02/2019 13:47:10 - 06/02/2019 13:47:10 - 29966 Okunma

2019 Yılı Yaz Dönemi

Staj Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları

&

Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi

2019 yılı yaz dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği’ne başvuran öğrencilerimizin davet mektuplarını ofisimize teslim etme süresi 01 Şubat 2019 tarihi itibarıyla sona ermiş bulunmaktadır.

Staj Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Davet mektubunu ofisimize teslim etmiş olan öğrencilerimiz için Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi düzenlenecektir.

Eğitim detayları:

Tarih: 11 Şubat 2019 Pazartesi günü

Saat: 15:00 – 16:00

Yer: Erasmus Koordinatörlüğü

Oryantasyon eğitiminde hibe ödemeleri, çevrimiçi dil desteği, sigorta, konaklama, pasaport, vize, vs. hakkında detaylı bilgi verilecektir. Öğrencilerimizin oryantasyon eğitimine katılması Erasmus+ sürecinde sorumluluklarını bilmesi ve karşılaşabilecekleri olası sorunların asgariye indirilmesi için önem arz etmektedir.

Oryantasyon eğitimine mazeretsiz katılmama halinde (öğrencinin Erasmus+’a tekrar başvurması halinde) -5 puan kesintisi uygulanır. Her hangi bir puan kesintisi ile karşılaşmamak adına, eğitime katılamayacak olan öğrencilerimizin gerekçelerini açıkça belirterek eğitim gününden önce erasmus@klu.edu.tr adresine e-posta göndermeleri rica olunur.

Not: Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi’ne katılmamış bir öğrencinin hareketlilik hakkını kaybetmesi veya hibesinde kesinti yapılması söz konusu değildir.

Aday öğrencilerimize Erasmus+ sürecinde başarılar dileriz.

Erasmus+ Staj Hareketliliği