Erasmus Koordinatörlüğü

2019 Yılı Yaz Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği – İlk Yerleştirme Sonuçları

12/12/2018 13:50:46 - 12/12/2018 13:50:46 - 34093 Okunma

2019 Yılı Yaz Dönemi

Erasmus+ Staj Hareketliliği – İlk Yerleştirme Sonuçları

 

Erasmus+ KA103 Staj Hareketliliği’ne başvuruda bulunan öğrencilerimizin listesi için tıklayınız.

 

Staj hareketliliğinden yararlanmak isteyen aday öğrencilerimiz staj yapmayı planladıkları işletme / kurumdan alacakları davet mektubunu 14 Aralık 2018 - 25 Ocak 2019 tarihleri arasında ofisimize teslim etmeleri koşuluyla yeniden genel not ortalamasına göre sıralanacaktır.

 

Öğrencilerimizin staj hareketliliği kapsamında yurtdışındaki işletmelerle / kurumlarla yazışma yapmada kullanılabilecekleri “taslak yazışma metni” ve “örnek davet mektubu” web sitemizde Formlar > Öğrenci Staj Hareketliliği bağlantısında yer almaktadır.

 

Davet mektubunu temin eden öğrencilerimizin;

  • erasmus@klu.edu.tr adresine “Öğrenci No, Ad-Soyad, Bölüm” bilgilerini içerecek şekilde ve davet mektubunun taranmış halini (pdf formatında) ekleyerek e-posta göndermeleri gerekmektedir. (Davet mektubunun orijinalinin Erasmus Koordinatörlüğü’ne şahsen teslim edilmesi 25 Ocak 2019 tarihi sonrasında da mümkündür.)

 

25 Ocak 2019 tarihi Cuma günü mesai bitimine kadar davet mektubunun taranmış halini Erasmus Koordinatörlüğü’ne e-posta ile göndermeyenler haklarından otomatik olarak vazgeçmiş sayılacaklardır.

 

Staj hareketliliğinden feragat etmek isteyen aday öğrencilerimiz ise "12 – 14 Aralık 2018" tarihleri arasında haklarından feragat edebilirler.

 

Staj hareketliliğinden feragat etmek için;

  • erasmus@klu.edu.tr adresine “Öğrenci No, Ad-Soyad, Bölüm” bilgilerini içeren ve “Feragat Ediyorum” başlıklı bir e-posta gönderilmesi gerekmektedir.
  • Feragat Dilekçesi’nin tamamlanıp, orijinalinin Erasmus Koordinatörlüğü’ne 14 Aralık 2018 tarihi Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen teslim edilmesi gerekmektedir.

 

Onay / feragat süreci sonrasında koordinatörlüğümüze teslim edilen davet mektuplarına ve bütçe koşullarına göre staj hareketliliği nihai yerleştirme sonuçları 30 Ocak 2019 tarihinde ilan edilecektir.

 

Erasmus+ KA108 (Marmara Turizm Konsorsiyumu-MATUK) Staj Hareketliliği’ne başvuruda bulunan öğrencilerimizin listesi ileri bir tarihte duyurulacaktır.

 

Not:

  • KA103 staj hareketliliği listesi fakülte/bölüm bazında olmaksızın tüm öğrenim kademelerinden olan öğrencilerin "GENEL NOT ORTALAMASI"na göre hazırlanmıştır.
  • Listeler değerlendirilirken, Türkiye Ulusal Ajansı’nın 2018 Sözleşme Dönemi Yükseköğretim Kurumları için El Kitabı’nda belirlemiş olduğu değerlendirme ölçütleri ve kurumumuza tahsis edilen projelerin bütçe rakamları göz önünde bulundurulmuştur.
  • Listelerde ilan edilen her öğrenci, Erasmus+ aday öğrenci statüsündedir. Yurtdışına çıkış işlemleri tamamlanıp, (hibeli öğrenci ise) ödeme süreci tamamlanmış öğrenci ancak aday öğrenci statüsünden Erasmus+ asil öğrenci durumuna geçer. Listede yer alan öğrenciler istedikleri takdirde hibe almaksızın faaliyetlere katılabilirler.
Staj Hareketliliği Erasmus+

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.