Erasmus Koordinatörlüğü

2014-2015 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

03/09/2014 16:35:11 - 03/09/2014 16:35:11 - 19242 Okunma
Erasmus+ Yerleştirme Sonuçları

 

2014 - 2015 Akademik yılında Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği programı kapsamında yurtdışına gitmeye hak kazanan Erasmus Öğrenci Aday Listesi ektedir. Mayıs ayı içerisinde Ulusal Ajans tarafından Türkiye'deki üniversitelerin alacak oldukları resmi hibe rakamları açıklandıktan sonra asil listede bulunan öğrenci sayılarında bir miktar artış ya da azalış olabilmektedir. Bu nedenle şu an ilan edilen liste, diğer üniversitelerde olduğu gibi tahmini bir listedir ve Mayıs ayında nihai hal alacaktır.


Adları ilan edilen asil ve yedek listedeki öğrencilerimizin tamamı, şayet yerleştirildikleri yerleri onaylıyorlarsa 13 Mart 2014 Perşembe gününe kadar erasmus@klu.edu.tr adresine "Onay" başlıklı bir e-posta göndererek;

Ad       :
Soyad :
Karar  : Onaylıyorum

yazarak nihai kararlarını vermeleri gerekmektedir. Onay süreci tamamlandıktan sonra gönderilecek e-postalar dikkate alınmayacaktır. Yerleştirildikleri üniversiteleri onaylayan öğrencilerimiz, vize süreçlerini tamamlayıp hibelerini aldıkları tarihe kadar aday öğrenci statüsünde olup, tüm işlemler bittikten sonra "Erasmus+ Öğrencisi" olarak nitelendirilirler. Tüm öğrencilerimize Erasmus+ sürecinde başarılar dileriz.

Erasmus Koordinatörlüğü
 
Erasmus

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.