Erasmus Koordinatörlüğü

2014-2015 Erasmus+ Dil Sınavı Sonuçları (Yazılı + Sözlü)

03/09/2014 16:32:38 - 03/09/2014 16:32:38 - 19182 Okunma

Öğrenim Hareketliliği; Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketlilği başvurusu yapan öğrencilerimizin yazılı ve sözlü dil sınavları sonucunda elde etmiş oldukları toplam puanlar ekli dosyada bulunmaktadır. Elde edilen genel puanlar (not ortalaması ve dil sınavı) neticesinde öğrencilerimizin tercihleri dikkate alınarak yapılacak olan yurtdışı üniversite yerleştirme sonuçları 12 Mart 2014 Çarşamba günü Erasmus web sitemizden ilan edilecektir.


Staj Hareketliliği; Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği programı kapsamında yurtdışına gitmeye hak kazanan öğrencilerimizin listesi ekli dosyada bulunmaktadır. Listede adları yazılı olan öğrencilerimizin Erasmus Ofisinde Staj Hareketliliği programından sorumlu olan Uzman M. Emre KAN ile ivedi olarak şahsen görüşmeleri gerekmektedir.

Prorgramdan faydalanmak isteyen öğrencilerimizin 21 Mart 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar davet mektuplarını Erasmus Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar davet mektubunu getirmeyenler haklarından feragat etmiş sayılacaklardır.


*** Öğrenim Hareketliliği ve Staj Hareketliliğinden aynı anda yararlanmak mümkündür.

Erasmus+ Dil Sınavı Sonuçları
Erasmus

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.