2018-2019 Akademik Yılı Güncel Yerleştirme Sonuçları & Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi

21/03/2018 13:37:11 - 21/03/2018 13:37:11 - 37926 Okunma

2018-2019 Akademik Yılı

Güncel Yerleştirme Sonuçları & Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi

2018-2019 akademik yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği’nde öğrencilerimizin yerleştikleri üniversite için onay verme / feragat etme süresi 16 Mart 2018 tarihinde sona ermiş olup, yerleştirme listesi öğrencilerimizin onay durumlarına göre güncellenmiştir.

Öğrenim Hareketliliği Güncel Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Listede yer alan ASİL&YEDEK öğrencilerimiz için Erasmus+ Oryantasyon Eğitimi düzenlenecektir.

Toplantı detayları:

Tarih: 22 Mart 2018 Perşembe günü

Saat: 16:00 - 17:00

Yer: Erasmus Koordinatörlüğü

Toplantıda öğrenim hareketliliği süreçleri ve detayları (ödemeler, çevrimiçi dil desteği, sigorta, konaklama, pasaport, vize, vs) hakkında bilgi verilecektir. Seçilen öğrencilerin yurtdışına gitmeden önce oryantasyon eğitimine katılması, öğrencilerin sorumluluklarını bilmeleri, karşılaşabilecekleri olası sorunların asgariye indirilmesi ve hareketliliğin başarılı geçmesi için çok önemlidir. Oryantasyon eğitimine katılmamış bir öğrencinin hareketlilik hakkını kaybetmesi veya hibesinde kesinti yapılması söz konusu değildir.

Eğitim toplantısına katılamayacak olan öğrencilerimizin gerekçelerini açıkça belirterek erasmus@klu.edu.tr adresine e-posta göndermeleri rica olunur. Aksi halde, 2018 Dönemi Yükseköğretim Kurumları için El Kitabı’nda (s. 11) yer aldığı üzere, -5 puan uygulaması gerçekleştirilecektir. “Hareketliliğe seçilen öğrenciler için: Yükseköğretim kurumu tarafından hareketlilikle ilgili olarak düzenlenen toplantılara/eğitimlere mazeretsiz katılmama (öğrencinin Erasmus’a tekrar başvurması halinde uygulanır)”

Aday öğrencilerimize Erasmus+ sürecinde başarılar dileriz.

Güncel Yerleştirme Listesi Oryantasyon Eğitimi